Ερώτηση : Μπορώ να αφαιρέσω κάποιο υλικό απο το φαγητό που παράγγειλα ή αντίστοιχα να προσθέσω επειδή μου αρέσει ;

 

Απάντηση : Βέβαια και μπορείς όλα τα φαγητά συνθέτονται και μαγειρευόνται απο τον ΣΕΦ και τους βοηθούς του, ακριβώς μετά την παραγγελία σας επομένως είναι απλά διαδικαστικό η ''προσθαφαίρεση'' των συστατικών του γευματός σας!

 

Ερώτηση : Τί γίνεται στην πιό πάνω περίπτωση με την τελική τιμή ;

 

Απάντηση : Πάντα όταν αφαιρείται μόνο ενα υλικό απο ένα γεύμα ο ΣΕΦ φροντίζει να το αναπληρώνει αμέσως σε ποσότητα απο τα άλλα συστατικά οπότε η τιμή δεν αλλάζει εαν όμως ζητηθεί η αφαίρεση παραπάνω υλικών τότε αναπροσαρμόζουμε αμέσως την τιμή προς τα κάτω.

 

Ερώτηση : Έχω ενα κατάλογο απο πολύ παλιά μπορεί να είναι και 4 ή 6 χρονών ισχύει ;

 

Απάντηση : Τυπώνουμε καταλόγους πολύ συχνά βελτιώνουμε και αναπροσαρμόζουμε συνέχεια τα είδη μας, παρ' όλα αυτά φροντίζουμε να υποστηρίζουμε τουλάχιστον κατα 80% με 90% και όλα τα παλαιότερα είδη μαςΕρώτηση : Μερικές φορές η παραγγελία μου καθυστερεί γιατί;

 

Απάντηση : Πρέπει να ξέρετε ότι, ότι και να παραγείλετε ξεκινάει να παρασκευάζεται 1 λεπτό περίπου μετά το τηλεφωνημά σας, απο τα χέρια του ΣΕΦ και με την βοήθεια των υπερσύγχρονων εγκαταστασεών μας,έτσι πετυχαίνουμε την φρεσκάδα και την υγιεινή του προιόντος καθώς και την μεγάλη μας ποικιλία. Αυτό όμως σε συνάρτηση με τις ώρες αιχμής και της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει δύναται κάποιες φορές να καθυστερήσει η παραγγελία.

     Πρέπει πάντως να γνωρίζεται ότι το τελικό αποτέλεσμα! θα σας ανταμείψει για την λίγο παραπάνω αναμονή σας, όταν θα παραλάβετε το ζεστό φαγητό σας απο τον ισοθερμικό σακο του διανομέα! 

 


Καλάθι  

Χώρις προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή